Påskeæg med brændte mandler 25
Man siger, at julen varer lige til påske. Om vores skønne påskeæg med brændte mandler har haft indflydelse på ordsproget, vides ikke med sikkerhed, men vi mener selv, at oddsene er ret gode. Påskeæggene er fyldt med lækre ingredienser, og det tager blot en time at fremstille 25 flotte påskeæg. Marcipanen blandes med brændte, hakkede mandler og overtrækkes med hvid overtrækschokolade. Dekorér æggene med mørk overtræk, og servér dem til påske for de mennesker, du holder af.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 0,60 dl Vand
- 100 g Sukker
- 160 g Mandler med hinde
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Kog vand og sukker til det er gyldenbrunt.
- Hæld hele mandler med hinder i, og køl massen ned.
- Knus mandlerne fint, og ælt sammen med marcipanen.
- Tril marcipanmassen til ca. 25 æg i hænderne eller i æggeruller.
- Dyp æggene i smeltet hvid overtræk.
- Lad overtrækken størkne, og dekorér som mågeæg med smeltet mørk overtræk.