Kransekagehjerter 30
Her har du en opskrift på fine, små kransekagehjerter, der egner sig perfekt til kagebuffeten til både bryllup, konfirmation og fødselsdag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Kransekagemasse
- 150 g Sukker
- 2 Æggehvider (á 36 g/stk)
-
Pynt
- Mandler
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Rør sukker sammen med æggehvider. Lad det evt. stå og trække, til sukkeret er opløst. Arbejd sukker og æg godt sammen med marcipanen. Fordel kransekagemassen i en sprøjtepose med en rund tyl.
-
Sprøjt først den ene side af hjertet og dernæst den anden side ud på en bageplade med papir. Tryk forsigtigt en mandel fast i bunden af hjertet. Bag kranskagestykkerne ved 220°C i ca. 10 minutter, til de er gyldne.
-
Smelt mørk overtræk, og dyp kransekagehjerternes bunde heri, eller pensl bundene. Udrul rød overtræksmarcipan, og udstik små hjerter. Fæstn hjerterne med en lille smule chokolade.
Tip
For en nemmere version, kan du bruge ODENSE Kransekagemasse. Kom evt. massen i en ny sprøjtepose med ODENSE Rund tyl.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.