Kransekage med hyldeblomst til nytår 20
Vores opskrift på kransekager med hyldeblomst er en af vores nemme og brugervenlige opskrifter, der samtidig også giver et super godt resultat. Kagerne er velegnede som nytårsdessert, og vil pynte på ethvert nytårsbord. Vær gerne kreativ med krymmel, drys og støv på kagernes toppe.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 2 spsk Hyldeblomstsaft
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sprøjt kransekagemassen ud som små toppe.
- Lav en lille fordybning i midten af kransekagemassen.
- Bag dem ved 220° C i 6-8 minutter, til de er gyldne.
- Markér igen fordybningen med fingeren.
- Smelt chokoladen over vandbad, og rør hyldeblomstsaften i.
- Lad chokoladen køle af, og når den er blevet cremet, kommes den i en lille sprøjtepose.
- Sprøjt chokoladen ned i fordybningerne, og sæt kransekagerne på køl indtil servering.
Tip
Afpynt kransekagestykkerne efter fri fantasi.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.