Klassiske påskeæg med marcipan 25
Nem opskrift på klassiske påskeæg med marcipan og nougat, som vendes i smeltet hvid eller lys overtræk. Tril først nougaten til kugler, hvorefter marcipanen også deles og trilles til kugler. Det sikrer den klassiske form af påskeæg. Som erstatning for nougat kan du bruge vores velsmagende dessertmasse med pistaciesmag, som også tilføjer en flot grøn farve til påskeæggenes midte. Et sikkert hit til påskebordet.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Udstyr
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Del marcipanen i 25 stykker, og tril dem til kugler.
- Skær kuglerne midt over, og tryk en fordybning i hver halvdel.
- Lav 25 kugler af blød nougat fra køleskabet.
- Læg en kugle nougat i den ene halvdel, og saml kuglen igen.
- Tril kuglen til et æg (evt. med æggeruller (40 cm)), og vend nougatægget i smeltet hvid eller lys overtræk.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Du kan med fordel bruge ODENSE Dessertmasse med pistaciesmag i stedet for nougat for et lækker tvist.