Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Klassiske påskeæg med marcipan 25

Nem opskrift på klassiske påskeæg med marcipan og nougat, som vendes i smeltet hvid eller lys overtræk. Tril først nougaten til kugler, hvorefter marcipanen også deles og trilles til kugler. Det sikrer den klassiske form af påskeæg. Som erstatning for nougat kan du bruge vores velsmagende dessertmasse med pistaciesmag, som også tilføjer en flot grøn farve til påskeæggenes midte. Et sikkert hit til påskebordet.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Del marcipanen i 25 stykker, og tril dem til kugler.
  2. Skær kuglerne midt over, og tryk en fordybning i hver halvdel.
  3. Lav 25 kugler af blød nougat fra køleskabet.
  4. Læg en kugle nougat i den ene halvdel, og saml kuglen igen.
  5. Tril kuglen til et æg (evt. med æggeruller (40 cm)), og vend nougatægget i smeltet hvid eller lys overtræk.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Du kan med fordel bruge ODENSE Dessertmasse med pistaciesmag i stedet for nougat for et lækker tvist.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften