Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Iskold rabarber drøm 6

Her får du opskriften på en lækker og frisk rabarber suppe - perfekt til sommerens festligheder! 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Alle ingredienser, undtaget marcipanen, koges op og simrer i 15-20 minutter. Suppen sies, afkøles og hældes op i serveringstallerkner, der sættes i fryseren.
  2. Marcipanen skæres i stykker á 20 g og rulles ud i længder på 20 cm. Marcipanstængerne bages på bagepapir ved 170 °C i 8-10 minutter. Beregn 3 bagte marcipanstænger pr. person.
  3. Suppen serveres direkte fra frost, og desserten pyntes med flødeskum og revet chokolade, samt bagte marcipanstænger som tilbehør.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften