Iskold rabarber drøm 6
Her får du opskriften på en lækker og frisk rabarber suppe - perfekt til sommerens festligheder!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
- 500 g Rabarber fra frost
- 500 g Sukker
- 1 liter Vand
- 6 stk. Nelliker
- 1 Citron (saften heraf)
- 1 Vaniljestang (kornene)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Alle ingredienser, undtaget marcipanen, koges op og simrer i 15-20 minutter. Suppen sies, afkøles og hældes op i serveringstallerkner, der sættes i fryseren.
-
Marcipanen skæres i stykker á 20 g og rulles ud i længder på 20 cm. Marcipanstængerne bages på bagepapir ved 170 °C i 8-10 minutter. Beregn 3 bagte marcipanstænger pr. person.
-
Suppen serveres direkte fra frost, og desserten pyntes med flødeskum og revet chokolade, samt bagte marcipanstænger som tilbehør.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.