Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Påskeæg med mørk chokolade og kaffeknas 16

Elsker du smagen af kaffe? Så skal du næsten prøve denne opskrift på lækre marcipanpåskeæg med en midte af knassende kaffecrunch. Æggene er dyppet i mørk chokolade og pyntet med ekstra drys af kaffeknas. Glæd kaffeglade venner og familie på påskekonfekt fra hjertet.  

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipanen med kaffeknasen sammen.
  2. Del marcipanen i 16 stykker á 12 gram eller 8 stykker á 25 gram, og rul dem i æggerulleren eller i hånden. Lad gerne æggene hvile til dagen efter under en plasticpose.
  3. Temperer den mørke chokolade eller smelt overtrækken, og dyp æggene i den. Pynt æggene med kaffeknas, imens chokoladen/overtrækken stadig er våd, så knasen sætter sig fast.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske.

Læs mere om, hvordan chokoladen tempereres under Tips & Tricks.

Det er altid nemmere at temperere 200-400 g chokolade ad gangen, end små mængder. Har du chokoladerester, kan chokoladen altid anvendes senere.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften