Flødeboller med marcipanbund 30
Elsker du også flødeboller? Prøv denne fantastiske opskrift på flødeboller med marcipanbund. Opskriften er nem og er en sikker vinder!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 300 g Sukker
- 1 dl Vand
- 150 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanbunde: Skær marcipanen i 30 skiver, og læg på bagepapir. Placer en nougatterning på hver skive marcipan.
-
Guf: Kog 300 g sukker og 1 dl vand op, og lad det koge i 2 minutter. Pisk 150 g past. æggehvider let, og tilsæt langsomt sukkerlagen. Pisk guffet stift med en håndmikser ved middel hastighed i ca. 15 minutter.
-
Sprøjt guffet på marcipanbundene med en sprøjtepose eller med en plastikpose, hvor et hjørne er klippet af.
-
Pensl flødebollerne med smeltet mørk overtræk, eller dyp i stedet flødeboller i den smeltede overtræk.
Tip
Find alle vores opskrifter på flødeboller her.
Holdbarhed er 3 dage ved 10-12° C.
Flødebollerne er nemmere at håndtere, hvis du bager marcipanbundene ved 180° C i 5-8 minutter. (Læg først nougat på når bundene er afkølede)