Kage med nougat 8
Her får du en lækker opskrift på en nougatdessert til enhver anledning.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 stk.
-
Nougatcreme
- 90 g Smør (blødt)
- 1,50 Æg
- 50 g Hvedemel
-
Smuldredej
- 30 g Hasselnøddeflager (hakkede)
- 30 g Hvedemel
- 30 g Rørsukker
- 30 g Smør
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Nougat, æg, 90 g smør og 50 g mel piskes med elpisker i 5 min.
-
I en anden skål smuldres mel, hasselnødder, rørsukker og 30 g smør sammen med fingrene.
-
Smuldredejen fordeles i 8 muffinforme og nougatcremen fordele i muffinformene.
-
Kagerne stilles på en bageplade og bages i ca. 15 min ved 180°C.
-
Når kagerne er afkølet kan de f.eks. pyntes med en lille top af nougat og en fin chokoladedekoration. Se forslag til chokoladedekoration under Tips og Tricks.
Tip
Se forslag til chokoladedekoration under Tips og Tricks.
Se flere opskrifter på muffins/cupcakes eller desserter.