Påskeæg med cognacmarcipan 40
Denne opskrift på marcipanpåskeæg med cognac er ikke børnevenlig, men til gengæld vil den fungere godt til de voksnes påskefrokost. Påskeæggene er perfekte til at stille den søde sult, når kaffen serveres efter et lækkert påskebord. Marcipan og cognac æltes sammen, trilles til små påskeæg, og dyppes i mørk chokolade. Vil du gøre lidt ekstra ud af dine æg, kan du pynte dem som vagtelæg med smeltet hvid og lys chokoladeovertræk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 2 spsk Cognac
-
Udstyr
Sådan gør du
- Ælt marcipanen med cognac.
- Form ca. 40 små æg med hænderne eller æggeruller.
- Dyp æggene i smeltet mørk overtræk.
- Lad overtrækken størkne, og dekorér som vagtelæg med smeltet hvid og lys overtræk.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Bøj de midterste ben på en gaffel. Placér æggene på de ubøjede ben. Dyp æggene i chokoladen.