Æblestænger 4
Konfektstænger med æble og fransk æblebrændevin calvados. En anderledes og spændende opskrift på julekonfekt, som har en frisk og lækker smag.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 stk.
- 1 cl Calvados
- 1 dl Vand
- 1 dl Rørsukker
- 1 spsk Honning
- 1 stk. Æble
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Ælt marcipan med Calvados og form 4 marcipanbrød.
-
Skræl et æble og skær det i tynde skiver. Lav en sukkerlage af vand, rørsukker og akaciehonning og giv det et opkog. Kom æblerne i og kog dem møre og gyldne.
-
Tag æblestykkerne op og fordel dem oven på de 4 brød. Kog lagen ind og pensl den på æblerne. Dyp de afkølede æblestænger i smeltet mørk overtrækschokolade.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her