Sværhedsgrad
Arbejdstid
25 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Æblestænger 4

Konfektstænger med æble og fransk æblebrændevin calvados. En anderledes og spændende opskrift på julekonfekt, som har en frisk og lækker smag.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 4 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipan med Calvados og form 4 marcipanbrød.
  2. Skræl et æble og skær det i tynde skiver. Lav en sukkerlage af vand, rørsukker og akaciehonning og giv det et opkog. Kom æblerne i og kog dem møre og gyldne.
  3. Tag æblestykkerne op og fordel dem oven på de 4 brød. Kog lagen ind og pensl den på æblerne. Dyp de afkølede æblestænger i smeltet mørk overtrækschokolade.

Tip

Find flere opskrifter på konfekt lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften