Trojka konfekt 25
Trojka-konfekt er det ultimative konfektstykke, hvor der indgår mange forskellige smagfulde ingredienser. Denne opskrift tager udgangspunkt i en gelé af koncentreret hindbærsaft, men det er altid tilladt at eksperimentere med andre lækre smage. For at gøre det ekstra lækkert, kan du udskifte Original ODENSE Marcipan med økologisk marcipan
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 300 g koncentreret Hindbærsaft
- 3 bl. Husblas
-
Overtræk
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipanen rulles ud til 25 x 25 cm og kommes i en form/fad der passer til.
-
Derefter smeltes chokolade og nougat sammen og støbes ovenpå marcipanen.
-
Konfekt-pladen sættes på køl indtil nougaten har sat sig helt.
-
Husblas lægges i blød i koldt vand. Derefter blandes det med opvarmet hindbærsaft
-
Derefter hældes hindbærgeleen oven på nougaten, men vær opmærksom på at geléen ikke er for varm, da den så vil smelte nougaten.
-
Sæt på køl igen indtil geléen har sat sig. Derefter skæres pladen i firkanter på 5 x 5 cm, som overtrækkes med tempereret chokolade.
Tip
Man kan med fordel drysse meget lidt kartoffelstivelse ovenpå nougaten inden geléen hældes på, det får geléen til at "hæfte" bedre fast, så det ikke glider fra hinanden.
Find flere konfektopskrifter lige her