Sværhedsgrad
Arbejdstid
35 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
50 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Trojka konfekt 25

Trojka-konfekt er det ultimative konfektstykke, hvor der indgår mange forskellige smagfulde ingredienser. Denne opskrift tager udgangspunkt i en gelé af koncentreret hindbærsaft, men det er altid tilladt at eksperimentere med andre lækre smage. For at gøre det ekstra lækkert, kan du udskifte Original ODENSE Marcipan med økologisk marcipan

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 25 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipanen rulles ud til 25 x 25 cm og kommes i en form/fad der passer til.
  2. Derefter smeltes chokolade og nougat sammen og støbes ovenpå marcipanen.
  3. Konfekt-pladen sættes på køl indtil nougaten har sat sig helt.
  4. Husblas lægges i blød i koldt vand. Derefter blandes det med opvarmet hindbærsaft
  5. Derefter hældes hindbærgeleen oven på nougaten, men vær opmærksom på at geléen ikke er for varm, da den så vil smelte nougaten.
  6. Sæt på køl igen indtil geléen har sat sig. Derefter skæres pladen i firkanter på 5 x 5 cm, som overtrækkes med tempereret chokolade.

Tip

Man kan med fordel drysse meget lidt kartoffelstivelse ovenpå nougaten inden geléen hældes på, det får geléen til at "hæfte" bedre fast, så det ikke glider fra hinanden.

Find flere konfektopskrifter lige her

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften