Café latte trøfler 30
Skøn trøffelopskrift med smagen af Café Latte. Kombinationen af marcipan, chokolade og stærk kaffe smager himmelsk! Find opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 0,50 dl Piskefløde
- 2 spsk meget stærk Kaffe
- 1 tsk Instant kaffe eller fintmalet kaffe
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Dæk bund og kanter i en rugbrødsform (ca. 10 x 30 cm) med bagepapir. Rul marcipanen ud, så den passer til hele bunden, og tryk den godt ud i kanterne.
-
Hak den mørke chokolade fint. Kog piskefløden op i en gryde, tag af blusset og tilsæt den mørke chokolade. Lad det stå lidt til chokoladen er smeltet, og rør rundt. Tilsæt den varme kaffe og de malede bønner.
-
Hæld trøffelmassen over marcipanen og bank formen ned i bordet så overfladen glattes. Stil formen i køleskab, til den er fast, gerne til dagen efter. Tag formen ud af køleskabet og lad den temperere i 20 min.
-
Temperér den hvide chokolade og hæld den ud over den mørke trøffel i et stribet rustikt mønster (brug evt. en cornet). Lad den hvide chokolade stivne og skær f.eks. i trekanter eller firkanter.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her