Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 4 anmeldelser

Marcipanjulekalender 24

Mangler du en lækker og velsmagende julekalender til i år? Så tjek denne opskrift, og lav din egen, lækre marcipanjulekalender. Et sikkert hit for både store og små.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt marcipanen sammen med skallen fra citrusfrugten.
  2. Tilsæt evt. en spsk. Bacardi Limon, og form stykkerne til små firkanter eller runde stykker i mundret størrelse (brug evt. en udstikker).
  3. Overtræk med smeltet chokolade, og pynt med tal lavet af smeltet hvid- eller lys chokolade.

Tip

Den smeltede hvide chokolade kan røres op med pastafarve i f.eks. rød, så man kan skrive tallene med rød chokolade.
Se hvordan man tempererer chokoladen så den bliver fin og med knæk på under Tips og Tricks.

Konfekten opbevares bedst i tætsluttende emballage (f.eks plastbøtte) og køligt (ca. 12-15 grader) - ikke i køleskab. Vær iøvrigt opmærksom på, at chokolade bliver grå, hvis det udsættes for temperaturudsving (f.eks. fra stuetemperatur til køleskab).

Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften