Marcipanjulekalender 24
Mangler du en lækker og velsmagende julekalender til i år? Så tjek denne opskrift, og lav din egen, lækre marcipanjulekalender. Et sikkert hit for både store og små.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 1 stk. skallen fra økologisk Citron
-
ODENSE Hvid Chokolade 200 g til at skrive tallene med
Sådan gør du
- Ælt marcipanen sammen med skallen fra citrusfrugten.
- Tilsæt evt. en spsk. Bacardi Limon, og form stykkerne til små firkanter eller runde stykker i mundret størrelse (brug evt. en udstikker).
- Overtræk med smeltet chokolade, og pynt med tal lavet af smeltet hvid- eller lys chokolade.
Tip
Den smeltede hvide chokolade kan røres op med pastafarve i f.eks. rød, så man kan skrive tallene med rød chokolade.
Se hvordan man tempererer chokoladen så den bliver fin og med knæk på under Tips og Tricks.
Konfekten opbevares bedst i tætsluttende emballage (f.eks plastbøtte) og køligt (ca. 12-15 grader) - ikke i køleskab. Vær iøvrigt opmærksom på, at chokolade bliver grå, hvis det udsættes for temperaturudsving (f.eks. fra stuetemperatur til køleskab).
Se vores store udvalg af konfektopskrifter lige her.