Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Konfektstykker 20

Disse konfektstykker er utrolig skønne og er lette at lave - og så smelter de på tungen! Med kun tre ingredienser kan du hurtigt lave en lækker hjemmelavet julekonfekt til de uventede julegæster. Opskriften giver ca. 25 små konfektstykker, og den bør laves dagen før, de skal bruges, da konfekten skal være kold, når den skæres ud. Herefter skal de også opbevares på køl, så nougaten ikke bliver for blød.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Nougat konfekt

  1. Smelt nougat og chokolade sammen. Hæld halvdelen af nougat/chokolademassen i en aluform på 6x14,5 cm.
  2. Rul marcipanen ud i pølser, og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. Hæld den sidste nougat/chokolademasse over.
  3. Sæt formen på køl til dagen efter.
  4. Skær ud i stænger og stykker(se foto), og opbevar konfektstykkerne på køl i en kagedåse indtil servering.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften