Konfektstykker 20
Disse konfektstykker er utrolig skønne og er lette at lave - og så smelter de på tungen! Med kun tre ingredienser kan du hurtigt lave en lækker hjemmelavet julekonfekt til de uventede julegæster. Opskriften giver ca. 25 små konfektstykker, og den bør laves dagen før, de skal bruges, da konfekten skal være kold, når den skæres ud. Herefter skal de også opbevares på køl, så nougaten ikke bliver for blød.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
-
Nougatkonfekt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Nougat konfekt
- Smelt nougat og chokolade sammen. Hæld halvdelen af nougat/chokolademassen i en aluform på 6x14,5 cm.
- Rul marcipanen ud i pølser, og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. Hæld den sidste nougat/chokolademasse over.
- Sæt formen på køl til dagen efter.
- Skær ud i stænger og stykker(se foto), og opbevar konfektstykkerne på køl i en kagedåse indtil servering.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her