Konfektstykker 20
Disse konfektstykker er utrolig skønne og er lette at lave - og så smelter de på tungen! Med kun tre ingredienser kan du hurtigt lave en lækker hjemmelavet julekonfekt til de uventede julegæster. Opskriften giver ca. 25 små konfektstykker, og den bør laves dagen før, de skal bruges, da konfekten skal være kold, når den skæres ud. Herefter skal de også opbevares på køl, så nougaten ikke bliver for blød.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Nougat og chokolade smeltes sammen. Hæld det halve af nougat/chokolademassen i en aluform på 6x14,5 cm. Rul marcipanen ud i pølser og læg to lige tykke ruller ned i nougat/chokolademassen. Hæld den sidste nougat/chokolademasse hen over. Stilles på køl til dagen efter.
-
Skæres ud i stænger og stykker. Disse konfektstykker opbevares på køl i en kagedåse indtil servering.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her