Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Chokoladepinde til varm chokolade 6

Denne opskrift er nem og hyggelig til en kold dag, hvor der skal hygges med lidt sødt og varmt. Både lys, mørk og hvid chokolade kan anvendes. Hvor mange styk der kommer ud af 200g Mørk Chokolade afhænger helt af, hvor store forme du anvender.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad.
  2. Tag skålen af varmen og rør den sidste 1/3 chokolade i.
  3. Når al chokoladen er smeltet hældes chokoladen i siliconeforme. Stik en pind i hver, drys evt. med lidt sukker.

Tip

Rør lidt kanel eller stødt Ingefær I chokoladen. Server en kop varm mælk og brug chokoladepinden til at lave en dejlig kop god chokolade.
Anvender du ikke al chokoladen I første omgang, kan den nemt varmes op og tempereres igen.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften