Små kransekager med appelsin 25
Her har du en nem opskrift på lækre, små kransekagestykker med appelsin, der både er virkelig fine at servere, og supernemme at lave.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
- 2 økologiske Appelsiner
- 100 g Rørsukker
- Kornene fra en Vaniljestang
- Lidt Smør til at smøre formene med
- 25 små Papirsforme
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Smør de små forme, og sprøjt kransekagemassen i formene. Bag kagerne i ca. 10 minutter ved 200° C, til de er gyldne.
- Skræl skallen af de to appelsiner med en tyndskræller. Skær derefter tynde strimler af skallen.
- Rør saften af de 2 appelsiner, appelsinskallen, sukker og vanilje sammen.
- Kog det hele ned til en næsten karamelagtig konsistens, og hæld over de lune kransekager.
Tip
Kransekagerne (uden appelsin) kan opbevares 3-4 dage på køl, og ca. 1 måned på frost.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.