Sværhedsgrad
Arbejdstid
10 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
40 minutter
Vurder denne opskrift

0 ud af 5 stjerner baseret på 0 anmeldelser

Cappuccino og Grand Marnier roulade 20

Her finder du en ægte juleopskrift, som hele familien kan samles omkring. Den fine Cappuccino-marcipan, som bruges i opskriften, har en dejlig afrundet smag af italiensk kaffe. Tilsæt et strejf Grand Marnier til den skønne marcipan, så massen får en skøn smag af orangelikør. Pynt til sidst med bronzestøv eller andre flotte drys til kager

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Ælt 150 g marcipan med instant kaffe blandet med lidt vand og evt. noget bailey så det får smag af cappuccino
  2. Rul Cappuccino-marcipanen til en pølse på ca. 20 cm med ca. 2 cm i diameter.
  3. Bland Grand Marnier i 150 g rå marcipan og rul derefter ud til en firkant på ca. 20 cm x 8 cm.
  4. Rul derefter cappuccino-marcipanen med den udrullede rå marcipan med Grand Marnier til en roulade.
  5. Pensl rullen med tempereret chokolade, for at få en pæn struktur og en ”sprød” skorpe.
  6. Når chokoladen er størknet, pensles eller drysses bronzestøv på rouladen for at give en flot effekt.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften