Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 timer
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
9 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser

Brombær-marcipan ispinde 10

Her har du en nem opskrift på de lækreste, hjemmelavede ispinde med brombær og marcipan med et lækkert lag hvid overtræk og et drys med skovbær knas.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Mos brombærrene med sukkeret, og lad det trække et kvarter.
  2. Anbring fløde, creme fraiche, flormelis og vanilje i en skål, og pisk med en håndmikser, til massen er cremet og luftig som tyk flødeskum.
  3. Riv marcipanen ned i skummet, og vend brombær og hakket chokolade i.
  4. Fyld massen i ispindeforme, og frys i mindst 8 timer. Tag pindene ud af formen, og læg dem tilbage i fryseren, så overfladen er helt kold.
  5. Smelt hvid overtræk, men lad det ikke blive varmere end stuetemperatur. Dyp isene i overtræk, og drys med rosa støv og skovbærknas. Læg isene tilbage i fryseren, til overtrækket er stivnet.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Find flere isopskrifter her. 

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften