Brombær-marcipan ispinde 10
Her har du en nem opskrift på de lækreste, hjemmelavede ispinde med brombær og marcipan med et lækkert lag hvid overtræk og et drys med skovbær knas.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 10 stk.
- 125 g Friske Brombær
- 1 spsk Rørsukker
- 2,50 dl Piskefløde
- 250 g Creme Fraiche
- 4 spsk Flormelis
- 1 tsk Vaniljepulver eller kornene fra en stang vanilje
-
Overtræk og pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Mos brombærrene med sukkeret, og lad det trække et kvarter.
-
Anbring fløde, creme fraiche, flormelis og vanilje i en skål, og pisk med en håndmikser, til massen er cremet og luftig som tyk flødeskum.
-
Riv marcipanen ned i skummet, og vend brombær og hakket chokolade i.
-
Fyld massen i ispindeforme, og frys i mindst 8 timer. Tag pindene ud af formen, og læg dem tilbage i fryseren, så overfladen er helt kold.
-
Smelt hvid overtræk, men lad det ikke blive varmere end stuetemperatur. Dyp isene i overtræk, og drys med rosa støv og skovbærknas. Læg isene tilbage i fryseren, til overtrækket er stivnet.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.
Find flere isopskrifter her.