Chokolade trilogi 6
Her får du opskriften på den nemmeste og skønneste chokoladelagkage. Kagen består af tre forskellige chokoladelag og tager blot 25 minutter at forberede. Følg opskriften herunder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
3 slags chokoladecreme
- 7,50 dl Piskefløde (fordelt i 3 portioner af 2,5 dl)
-
Chokoladebunde
- 150 g Sukker
- 4 Æg
- 75 g Kartoffelmel
- 25 g Hvedemel
- 20 g Kakao
- 5 g Bagepulver
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Chokoladecreme: Fløden koges op, hældes over 3 skåle med det hakkede chokolade, og røres sammen. Afkøl de 3 chokoladecremer og lad dem stå på køl natten over.
-
Chokoladebunde: Sukker og æg piskes op. Kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver sigtes sammen. Chokoladen rives på rivejern. Det hele vendes sammen, og smøres ud på en bageplade med bagepapir. Kagebunden bages ved 210° C i 8-10 minutter, og afkøles.
-
Den bagte bund deles i 4 stykker, og de 3 chokoladecremer piskes. Lagkagen bygges op lagvis med kagebunde og creme. Start og slut med kagebund. Pyntes med chokoladespåner.
Tip
Kagen kan laves dagen før, og opbevares med folie over i køleskabet.
Find flere lagkageopskrifter lige her.