Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fuglereder 15

Her får du opskriften på små, lækre fuglereder bagt med bagemarcipan og hakkede hasselnøddeflager, og topppt med en appelsinmarmelade.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

  • 200 g Sukker
  • 1 Pasteuriseret æggehvide (á 36 g/stk)
  • Hakkede Hasselnøddeflager
  • Appelsinmarmelade

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bland bagemarcipan og sukker sammen og tilsæt æggehvide.
  2. Tril marcipanen til kugler og vend dem i hakkede hasselflager. Stil dem på en dobbelt bageplade og lav en fordybning i midten. Bag dem ca. 10 minutter i en 210° C forvarmet ovn. Efter afkøling kommes appelsinmarmelade i fordybningen.

Tip

Find alle vores opskrifter til påske lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften