Små kransekager til nytår 30
Her har du en opskrift på en klassisk nytårsdessert, der holder hvert år. De små kransekager er meget nemme at have med at gøre, og så tager de endda kun 35 minutter at lave. Opskriften er altså rigtig god, hvis tiden er en smule knap. Der kan sagtens bruges hvid overtræk på kagernes kanter i stedet for mørk overtræk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- Hasselnøddeflager
- Vaniljesukker
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Træstammer:
- Sprøjt kransekagemassen ud i lange stænger, og bag efter vejledningen på pakken.
- Afkøl kransekagestængerne, og skær ud i 6-8 cm lange stænger.
- Dyp enderne i smeltet mørk overtrækschokolade. Lad chokoladen størkne, afkøl stængerne, og sæt sammen til en brændestak som vist på billedet.
Kransekagekugler:
- Sprøjt kransekagen ud, og skær massen i mindre stykker. Form stykkerne til små kugler, der vendes i hakkede hasselnødder eller vaniljesukker.
- Bag kuglerne i 7-8 minutter ved 220 ° C.
Tip
Kransekage kan sagtens fryses ned - det får faktisk en endnu bedre smag af nedfrysning. Beregn ca. 30 minutters optøning.
Se vores store udvalg af kransekager lige her.