Baileyskugler 20
Kan du godt lige en kold Baileys til kaffen? Så skal du næsten prøve disse Baileyskugler. Smagen af den cremede alkohol-drik klæder den søde marcipansmag rigtig godt. Når Baileys-marcipanen er blevet trillet til kugler, rulles kuglerne i kakaopulve for at fremhæve chokoladesmagen fra Baileysen. Man kan også vælge at rulle dem i kokosmel eller frysetørret hindbær eller anden frugt for at give julekonfekten et frisk pust. Lige meget hvad du vælger at pynte Baileyskuglerne med, er de en lækker tilføjelse til de traditionelle julekonfektsopskrifter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 20 stk.
- 0,50 dl Baileys
- Kakaopulver
Sådan gør du
- Ælt marcipanen og Baileys sammen. Smag evt. til med mere Baileys.
- Del marcipanen i 20 lige store stykker, og tril stykkerne til kugler. Lad med fordel kuglerne tørre nogle timer på bagepapir ved stuetemperatur, inden de overtrækkes.
- Smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad, og dyp marcipankuglerne heri.
- Tril kuglerne i kakaopulveret, inden overtrækket størkner. Ryst overskydende kakaopulver af.
Tip
Find flere opskrifter på konfekt lige her