Påskekonfekt 16
Denne opskrift på forførende påskekonfekt er let at tilgå, og så tager det blot en time at lave. Der er nærmest uanede muligheder for, hvad du kan tilføje til din konfekt, men vi har selvfølgelig nogle rigtig gode bud, som sikrer dig det bedste resultat til påsken. Der skal som altid indgå en god marcipan, og her hos Odense Marcipan synes vi, at det er lækkert at bruge ristede hasselnødder og nougat som fyld. For at give konfekten et twist af påske, kan du forme konfekten som små påskeæg, som overtrækkes med hvid, lys eller mørk chokolade.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
-
Fyld
-
Sprød krokantfyld
- 25 g Sukker
- 25 g Hasselnødder
-
Pynt
-
Udstyr
Sådan gør du
-
Fyld: Sukker og hasselnødder ristes på en pande, til det bliver gyldent. Tilsæt nougat, og rør det forsigtigt sammen. Kom massen på et spækbræt, køl det ned, og skær det ud i 8 små stykker.
-
Æg: Del marcipanen i 16 stykker, og tril dem til kugler. Skær kuglerne midt over, og tryk en fordybning i hver halvdel. Læg et krokantstykke i den ene halvdel, og et nougatstykke i den anden halvdel, og saml derefter kuglen igen. Tril kuglerne til æg i hænderne eller med æggeruller, og vend æggene i smeltet mørk overtræk. Dekorér med lidt smeltet chokolade som vist på billedet.
Tip
Find alle vores opskrifter til påske lige her.
Tip 1: Giv marcipanæggene en spændende form ved at presse dem ned i en æggedeler og vend herefter ægget i smeltet chokolade.
Tip 2: Dekorér æggene som "vilde fugleæg" med smeltet mørk, lys eller hvid chokolade. Brug en pensel eller en vatpind til at dekorere med.