Hindbærlagkage med kokos 8
Her er en nem lækker hindbærlagkage med kokos, der er klar på kun 1 time. Vi guider dig igennem denne lækre lille sag nedenfor.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 1 pk Lagkagebund (3 stk.)
- 250 g Hindbær (frosne eller friske)
- 2 dl Flormelis
- 2,50 dl Piskefløde
- 1 dl Piskefløde
- 50 g Kokosflager
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Mos hindbærrene og bland med flormelis. Pisk fløden til flødeskum og vend hindbærrene i.
-
Rul marcipanlåget ud på serveringsfadet, og læg lagkagebundene sammen med hindbærskum herpå. Fold den overskydende marcipan op ad siden på kagen. Sæt kagen i køleskabet.
-
Hak den hvide chokolade og smelt den forsigtigt sammen med piskefløden. Smør cremen på toppen af den kolde lagkage og drys med kokosflager.