Hvide kokoskugler 18
Vil du gerne imponere julegæsterne med en ny version af de klassiske kokoskugler? Denne opskrift består kun af 3 ingredienser; kokosmel, marcipan og hvidt overtæk. Så lettere bliver det næsten ikke! Det hvide overtræk giver kokoskuglerne en lækker cremet smag. Men er du ikke så vild med hvidt overtræk kan opskriften også prøves med lys eller mørk overtræk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
- 115 g Kokosmel
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bland marcipan og 40 g kokosmel sammen til en kokosmasse.
-
Del kokosmassen i 18 stykker. Tril dem til små kugler og læg dem på et stykke bagepapir. Lad dem stå en time inden du overtrækker dem, så er de nemmere at arbejde med.
-
Overtræk kokoskuglerne i smeltet hvid overtræk og rul dem i det resterende kokosmel inden chokoladen størkner.
Tip
Find flere konfektopskrifter lige her