Nemme kransekage petit fours 15
Disse fine kransekage petit fours er supernemme at lave og fantastisk flotte at servere. Perfekt til både nytårsaften, sommerfesten eller anden festlig anledning. Og så kræver det bare 4 ingredienser og 30 minutter at fremtrylle disse herligheder.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 15 stk.
-
ODENSE Pastel Perler med blød/soft kerne 55 g og tørrede blomster
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Sprøjt kransekagemassen ned i en petit fours silikoneform, og glat ud med våde fingre.
- Bag ved 220° i ca. 12-15 min.
- Når kransekagen er afkølet, smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
- Dyp bunden af kransekagestykket i overtrækket.
- Sprøjt nogle striber af overtrækket på toppen af kransekagen, og sæt lidt pastelperler og et tørret blomsterblad på som pynt, inden overtrækket sætter sig.
Tip
Se vores store udvalg af kransekager lige her.
Se tips og tricks til temperering af chokolade.