Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
30 minutter
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 20 anmeldelser

Nemme kransekage petit fours 15

Disse fine kransekage petit fours er supernemme at lave og fantastisk flotte at servere. Perfekt til både nytårsaften, sommerfesten eller anden festlig anledning. Og så kræver det bare 4 ingredienser og 30 minutter at fremtrylle disse herligheder.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 15 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Sprøjt kransekagemassen ned i en petit fours silikoneform, og glat ud med våde fingre.
  2. Bag ved 220° i ca. 12-15 min.
  3. Når kransekagen er afkølet, smelt overtræksknapperne i mikroovn eller over vandbad. Bruger du chokolade, temperér som angivet på emballagen.
  4. Dyp bunden af kransekagestykket i overtrækket.
  5. Sprøjt nogle striber af overtrækket på toppen af kransekagen, og sæt lidt pastelperler og et tørret blomsterblad på som pynt, inden overtrækket sætter sig.

Tip

Se vores store udvalg af kransekager lige her. 

Se tips og tricks til temperering af chokolade.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften