Pistaciekage med citrussalat 8
Gør desserten ekstra lækker ved at bruge denne opskrift på pistaciekage! De grønne pistacienødder giver kagen en flot farve. Servér med syrlig citrussalat.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
- 3 Æg
- 1 tsk Vaniljesukker
- 2 spsk Sukker
- 0,75 dl Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- Citronskal revet af 1 citron
- 2 Appelsiner
- 0,50 Pomelo
- 2 Blodgrape
- 2 Lime
- 2 dl Græsk Yoghurt
- 0,50 dl Ahornsirup
- Figen (friske)
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pistaciebund: Pisk dessertmassen, revet bagemarcipan, æg, vaniljesukker, sukker og den revne citronskal sammen til en luftig masse. Melet og bagepulveret vendes i og pistaciakagen, og bages ved 190° C i ca. 20 minutter i en tærteform, ca. Ø 23 cm.
-
Citrussalat: Yoghurt røres sammen med ahornsirup. Skrællet skæres af citrusfrugterne, kødet skæres i fileter og vendes i den rørte yoghurt.
-
Pistaciebunden udskæres i portionsstykker, og anrettes med citrussalat.
Tip
Alle slags citrusfrugter kan anvendes i citrussalaten.
Find flere opskrifter på desserter lige her.