Nem lagkage med hindbær og marcipan 12
Prøv denne lækre lagkageopskrift om sommeren, hvor hindbærrene er i sæson. Det lyserøde skum og de friske bær på toppen giver kagen et smukt udtryk og gør den velegnet til fest. Opskriften er let og tager ikke lang tid at lave. Skal sværhedsgraden et nøk op kan du prøve at udrulle marcipan til et marcipanbånd, der lukker kagen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 personer
- 5 dl Piskefløde
- 200 g Hindbær (friske)
- 3 Lagkagebunde (lyse)
-
Pynt
- Hindbær (friske)
- Skovsyre
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Marcipan rives på et groft rivejern og lægges på et stykke bagepapir for at tørre en smule.
-
Fløden piskes til en let pisket flødeskum. Til slut røres de friske hindbær med i cremen, så de bliver fordelt rundt i flødeskummet.
-
Cremen færdiggøres ved at vende 300 g revet marcipan i hindbær-flødeskummet.
-
Smør cremen imellem lagkagebundene og slut af med creme på toppen. Pynt med revet marcipan, hindbær og skovsyre
Tip
Du kan evt. bage dine lagkagebunde selv
Find flere lagkageopskrifter lige her.