Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 23 anmeldelser

Nem lagkage med hindbær og marcipan 12

Prøv denne lækre lagkageopskrift om sommeren, hvor hindbærrene er i sæson. Det lyserøde skum og de friske bær på toppen giver kagen et smukt udtryk og gør den velegnet til fest. Opskriften er let og tager ikke lang tid at lave. Skal sværhedsgraden et nøk op kan du prøve at udrulle marcipan til et marcipanbånd, der lukker kagen.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Marcipan rives på et groft rivejern og lægges på et stykke bagepapir for at tørre en smule.
  2. Fløden piskes til en let pisket flødeskum. Til slut røres de friske hindbær med i cremen, så de bliver fordelt rundt i flødeskummet.
  3. Cremen færdiggøres ved at vende 300 g revet marcipan i hindbær-flødeskummet.
  4. Smør cremen imellem lagkagebundene og slut af med creme på toppen. Pynt med revet marcipan, hindbær og skovsyre

Tip

Du kan evt. bage dine lagkagebunde selv

Find flere lagkageopskrifter lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften