Chokoladetrøfler 40
Med ganske få ingredienser kan du lave disse lækre chokoladetrøfler, der smelter på tungen og giver en intens chokoladesmagsoplevelse. Trøflerne er lavet med piskefløde og ODENSE Mørk Chokolade samt lidt mascarpone, som gør dem dejlig luftige. Trøflerne rulles i kakaopulver og drysses med flagesalt, som giver dem det sidste finish.
Trøffelmassen skal gerne ligge på køl i nogle timer, så påbegynd gerne dagen før.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 2 dl Piskefløde
- 0,50 tsk Flagesalt (eller havsalt)
- 200 g Mascarpone
- Kakaopulver til pynt
- Lidt Flagesalt til drys
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Kom piskefløden i en gryde, og kog den op.
- Hak chokoladen, og smelt den i den varme fløde.
- Tilsæt salt, og tag gryden af varmen.
- Afkøl chokolademassen. Når chokolademassen har stuetemperatur røres den sammen med mascarponen til det bliver en ensartet masse.
- Kom massen i en beholder med låg, og stil den på køl - gerne til næste dag.
- Tag trøffelmassen ud af køleskabet, og form til kugler.
- Vend trøflerne i kakaopulver tilsat lidt flagesalt.
- Opbevar trøflerne på køl i en beholder med låg.
Tip
Find flere konfektopskrifter her.