Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Bløde bagte choko-fristelser 6

Med denne opskrift får du en lækker chokolade fondant for alle chokolade elskere. De små chokoladekager smager fantastisk med flødeskum eller vaniljeis og chokoladesauce. Følg instruktionerne herunder. 

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 6 personer

  • 100 g Smør
  • 125 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g.
  • 4 Pasteuriserede æggeblommer
  • 4 Pasteuriserede æggehvider (á 36 g/stk)
  • 40 g Sukker
  • 20 g Hvedemel
  • Tilbehør

  • ODENSE Chokoladesauce 175 g

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Smelt smør og hakket chokolade ved svag varme.
  2. Pisk æggeblommer og sukker luftigt og skummende. Rør mel og dernæst afkølet chokoladesmør i æggemassen.
  3. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen.
  4. Fordel dejen i 6 velsmurte portionsforme og bag dem ca. 7 minutter ved 220° C.
  5. Vend forsigtigt de bagte chokoladekager ud på en tallerken. Anret og server med flødeskum eller vaniljeis og chokoladesauce.

Tip

Find flere dessertopskrifter lige her. 

Lignende opskrifter