Appelsintrifli med marcipan og granatæble 4
Du får her en lækker frisk dessert der passer helt perfekt året rundt. Denne dessert er ikke blot nem, men smager helt fantastisk! Frugten får et velsmagende modspil af marcipanen uden tilsat sukker, den lækre mørke chokolade og den lette syrlige smag af skyrcremen. Virkelig lækkert!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 4 personer
-
Frugt
- 1 kg Appelsin
- 1 Granatæble
- 4 kvist(e) frisk Mynte
-
Marcipan crunch
- 50 g Hasselnødder
-
Skycreme
- Korn af 1 Vaniljestang
- 2 spsk Flormelis
- 4 dl Skyr neutral
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Frugt
- Skræl appelsinerne og skær i fileter eller tern.
- Kom appelsinstykkerne i en skål og pres saften fra appelsinskallen over de skåret appelsiner.
- Masser granatæblet inden du halver det (for at løsne granatæblekerner).
- Pres granatæblesaften og kernerne over i skålen med de skåret appelsiner og vend dem forsigtigt sammen.
- Hak mynten og drys over.
Marcipan crunch
- Riv marcipanen groft
- Og hak chokolade og nødderne groft.
Skyrcreme
- Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og vend i flormelissen.
- Rør vanilje og flormelis blandingen sammen med skyr til en skyrcreme.
Servering
- Anret lagvis i glas: frugt, marcipan, chokolade, nødder og skycreme.
Tip
Find flere opskrifter uden tilsat sukker lige her
Du kan også læse meget mere omkring det sundere alternativ og hvad forskellen på kager og desserter uden sukker og kager og desserter uden tilsat sukker indebærer. Læs om det lige her.