Hjerteformet marengs med jordbær 8
Opskriften på hjerteformet marengs med jordbær er nem at tilgå. Det tager blot 1 time og 15 minutter at færdiggøre den skønne opskrift, og så er der ovenikøbet dessert nok til 8 personer. I dessertens flødeskum indgår der almindelig marcipan, som sagtens kan erstattes af økologisk marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 8 personer
-
Marengs
- 3 Æggehvider (á 36 g/stk)
- 150 g Sukker
-
Fyld
- 2,50 dl Piskefløde
-
Pynt
- 400 g Jordbær
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Pisk æggehviderne stive. Drys sukkeret i lidt ad gangen og pisk til marengsen er sej. Tilsæt revet marcipan og vend det i marengsen.
-
Sæt 8 små runde marengskager på en stor bageplade med bagepapir eller lav en stor. Bag kagerne ved 125 °C i ca. 45 minutter og lad dem køle helt af.
-
Pisk fløden til skum og bland med revet marcipan. Halvér jordbærene, de største skæres i kvarte. Kom marcipanskummet på kagerne og lav et hjerte oven på med jordbær. Servér straks.
Tip
Find flere dessertopskrifter lige her.