Glutenfri Bananmuffins med chokoladechunks & kokos 16
Prøv vores opskrift på lækre og glutenfrie bananmuffins med både chokoladechunks og kokos. De skønne muffins er serveringsklar på bare 45 minutter.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 16 stk.
- 150 g Kokosolie
- 150 g Rørsukker
- 3 Æg (str. L)
- 2 Bananer (store)
- 3 dl Kokosmel
- 2 dl Rismel
- 1 tsk Natron
- 2 spsk Græsk Yoghurt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
- Rør kokosolie og rørsukker blødt og cremet, og pisk æggene i et ad gangen.
- Mos bananerne, og riv marcipanen. Rør begge dele i æggemassen og rør til konsistensen er cremet.
- Rør dernæst kokosmel, rismel, natron og yoghurt i dejen, og bland med chunks.
- Fordel dejen i smurte muffinsforme og bag kagerne ca. 25 min. ved 175° C.
Tip
Kagerne kan sagtens fryses.
Se alle vores opskrifter på banankage her.