Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
45 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 9 anmeldelser

Glutenfri Bananmuffins med chokoladechunks & kokos 16

Prøv vores opskrift på lækre og glutenfrie bananmuffins med både chokoladechunks og kokos. De skønne muffins er serveringsklar på bare 45 minutter.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 16 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Rør kokosolie og rørsukker blødt og cremet, og pisk æggene i et ad gangen.
  2. Mos bananerne, og riv marcipanen. Rør begge dele i æggemassen og rør til konsistensen er cremet.
  3. Rør dernæst kokosmel, rismel, natron og yoghurt i dejen, og bland med chunks.
  4. Fordel dejen i smurte muffinsforme og bag kagerne ca. 25 min. ved 175° C.

Tip

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften