Kanelsnegle
Hvem har ikke prøvet at spise en kanelsnegl eller to for mange? Duften af nybagte kanelsnegle er uimodståelige og smagen er himmelsk. Sørg for at have sparet godt med appetit op, inden du begiver dig ud i at bage kanelsnegle!
En lun, saftig og nybagt kanelsnegl er noget af det bedste, der findes. De er nemme at lave mange af ad gangen, og de kan sagtens holde sig gode i fryseren, hvor de blot lunes op, når de skal bruges.
Vores opskrifter på kanelsnegle er nemme at lave, og de vil blive elsket af både voksne og børn. Vælg blandt de gode opskrifter herunder og find dine favoritsnegle.
Alletiders bagværk
Kanelsnegle, også kendt som kanelbullar, er et af de mest populære bagværk i Skandinavien. Der er findes derfor også en masse variationer af kanelsneglene, men de mest karakteristiske træk, er bestemt den skønne kombination af kanel, sukker og smør.
Vi har her på siden udviklet en række af vores foretrukne opskrifter og tilføjet vores eget tvist til de klassiske kanelsnegle. Gå på opdagelse og find din favorit!
En skøn bage tradition
Der findes et hav af variationer på den klassiske kanelsnegl. Nogle tilføjer f.eks. rosiner til remoncen og andre erstatter helt remoncen med cremefyld. Ofte kan man toppe kanelsneglene med et gavmildt lag af hvid glasur, som giver dem en fantastisk sød smag.
Kanelsnegle bliver ofte serveret som noget lækkert til kaffen eller som en snack når som helst på dagen. Servér dem helst nybagte og lune - det smager skønt!