Sværhedsgrad
Arbejdstid
1 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
1,5 timer
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 6 anmeldelser

Chokoladebrud med Marcipan Orange 12

Her er en opskrift på et uimodståeligt stykke julekonfekt: chokoladebrud med vores nye marcipanvariant, Marcipan Orange. Dette lækre stykke konfekt kombinerer den friske, syrlige smag af appelsin med den søde, bløde marcipan - en marcipanopskrift ud over det sædvanelige. Ikke blot er denne chokoladebrud velsmagende, den er også hurtig og nem at forberede. Perfekt til julefadet og en sikker vinder blandt julegodterne i december.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 12 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Start med at skære meget tynde skiver af appelsinen, og skær skiverne i halve.
  2. Kog sukkeret og vandet op, og tilsæt appelsinskiverne. Lad dem koge i ca. 15 min., til de er møre.
  3. Tag appelsinskiverne op af sukkerlagen, og lad dem tørre på et stykke køkkenrulle. Opbevar appelsinskiverne i en lukket bøtte i køleskabet. 
  4. Hak mandlerne, og rist dem på panden.
  5. Rul marcipanen ud til dobbelt størrelse, og læg den på et stykke bagepapir.
  6. Temperer chokoladen, og smør den ud på marcipanen. Pynt med appelsinskiverne, og de hakkede ristede mandler inden chokoladen sætter sig, og lad den tørre.
  7. Skær det færdige konfektstykke i store brud eller mindre konfektstykker.

 

Tip

Du kan læse og se meget mere her, om hvordan du temperer chokolade.

Find endnu flere lækre opskrifter på konfekt lige her.

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften