Ruby-flødeboller 30
Her har du en opskrift på flotte og dekorative flødeboller, der består af en marcipanbund toppet med en skøn vaniljeskum, og til sidst overtrukket med lækker rubychokolade. En skøn lille snack til hele familien.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
-
Bunde
- 100 g Sukker
- 40 g Æggehvider
-
Skum
- 100 g Sukker
- 10 g Glukosesirup
- 0,50 Vaniljestang
- 35 g Vand
- 55 g Pasteuriserede æggehvider
-
Pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
Bund:
- Bland marcipan og sukker. Tilsæt æggehvider lidt efter lidt under omrøring.
- Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt bundene ud i ca. Ø 3 cm.
- Bag bundene ved 210 ºC i ca. 8-10 min.
Skum:
- Kom sukker, sirup, korn fra vaniljestang og vand i en gryde, og kog op ved jævn varme til 118 ºC.
- Pisk æggehviderne let med en elpisker i ca. 10 minutter, og tilsæt langsomt sukkerlagen, mens der piskes. Pisk indtil massen er helt kold. Det tager ca. 15 minutter.
Samling:
- Fyld skum/guf i en sprøjtepose, og sprøjt ud på de afkølede bunde.
- Temperér Ruby-chokoladen. Dyp flødebollerne i en skål chokolade, eller hæld chokolade over flødebollerne.
- Pynt med guld-, rosa- eller bronzestøv.
Tip
Se vores bedste tips og tricks til de perfekte flødeboller her.
Find alle vores opskrifter på flødeboller her.