Hvid chokolade- og hindbærroulade 6
Her får du opskriften på en skøn hvid chokolade - og hindbærroulade. Perfekt til julens dessertbord.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 6 personer
-
Chokoladecreme
- 5 dl Piskefløde
-
200 g ODENSE Hvid Chokolade - 200 g.
-
Chokoladebunde
- 150 g Sukker
- 4 stk. Æg
- 75 g Kartoffelmel
- 25 g Hvedemel
- 20 g Kakao
- 5 g Bagepulver
-
100 g ODENSE Mørk Chokolade 55% - 200 g.
-
Pynt og fyld
- 1 pk Hindbær
-
100 g ODENSE Hvid overtræk 100g
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Forberedes dagen før: Fløden koges op, hældes over den fint hakkede chokolade, og røres sammen. Afkøl cremen og lad den stå på køl natten over.
-
Chokoladebunde: Sukker og æg piskes op. Kartoffelmel, hvedemel, kakao og bagepulver sigtes sammen. Chokoladen rives på rivejern. Det hele vendes sammen, og smøres ud på en bageplade med bagepapir. Kagebunden bages ved 210 ° C i 8-10 minutter, og afkøles.
-
Chokoladecreme: Chokoladecremen piskes op og smøres ud på bunden.
-
Hindbær fordeles oven på cremen, og det hele rulles sammen til en roulade, der sættes på frost.
-
Rouladen skæres ud let frossen ca. 20 minutter før servering.
-
Pyntes med hindbær og stjerner sprøjtet ud med smeltet hvid overtræk.