Iskold Marci-Shake 2
Her får du opskriften på en lækker og iskold Marci-Shake. Klar på blot en time! Stil glassene på køl ca. 30 minutter før servering - så holder shaken sig kold i længere tid.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 2 personer
- 5 dl Ymer (iskold)
- 2 spsk Sukker
- 1 Citron
-
Tilbehør
- 1 Æble
- 1 Vaniljestang
-
2 kolde highball glas
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Start med at sætte glassene på frost.
-
Stik kærnehuset ud så æblet stadig er helt. Skær æblet i tynde skiver/ringe og læg dem på en bageplade med bagepapir, hvor de drysses med lidt sukker. Bag æble skiverne ved 125 °C i ca. 25-30 minutter. Når der er 4-5 minutter tilbage af bagetiden, lægges de friske vaniljestænger i ovnen til de bliver sprøde. Herefter afkøles det hele på en rist.
-
Marcipanen skæres i små tern og blendes med den iskolde ymer, hvorefter det serveres straks i highball glas (der har været på frost i minimum 30 minutter)
-
Juster evt. smagen med lidt revet skal og saft fra en citron.
-
Dekorér med de sprøde vanilje stænger og æblechips på toppen.