Iskold cappuccino creme med karamelsauce 5
Med denne forfriskende iskolde cappuccino creme med nougat og karamelsauce, får du en fornyet version af den traditionelle cappuccino og den klassiske iskaffe. Vi har toppet den med ODENSE karamelsauce, men du kan naturligvis vælge din helt egen favorit. Følg den lette opskrift nedenfor.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 5 personer
- 1 brev Cappuccino
- 1,50 dl Vand (kogende)
- 3 bl. Husblas
- 100 g Pasteuriserede æggehvider
- 50 g Sukker
- 1 spsk Kakao
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Husblas sættes i blød i koldt vand. Opskriften bag på cappuccinobrevet følges, og nougat røres op i den varme drik. Æggehvide og sukker piskes sammen.
-
Kom den udblødte husblas i den varme drik og bland de piskede æggehvider med. Blend det hele kraftigt til en skummende creme. Fordel cremen i kopperne og sæt dem i fryseren.
-
Marcipan grissini: Marcipanen rulles i stænger, og den ene halvdel rulles i kakao. Grissinistængerne bages på bagepapir ved 210 °C i nogle få minutter, til de er gyldne.
-
Cappuccino-kopperne tages ud af fryseren 30 minutter før servering.
Tip
Brug kopper, der kan tåle frost