Festlige muffins med nougat 24
Prøv vores opskrift på skønne muffins med chokolade og nougat. Perfekt til eftermiddagskaffen. Pynt de lækre muffins med dekorative marcipanblomster.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 125 g Smør
- 50 g Kakao
- 4 Æg
- 300 g Sukker
- 2 dl Mælk
- 200 g Hvedemel
- 2 tsk Kanel (stødt)
-
Pynt
-
Original ODENSE Marcipan 375 g til marcipanblomster
- Sjovt Slik til pynt
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Smelt smør ved svag varme i en gryde, og tilsæt kakao og nougat. Lad det køle af.
-
Pisk æg og sukker luftigt og skummende imens. Pisk mælk i æggesnapsen, og tilsæt derefter hvedemel og kanel.
-
Bland til sidst bagemassen med nougat-kakaosmørret, og bland hakket chokolade i. Fordel dejen i muffinsformene, og bag 15-20 minutter ved 200°C.
Tip
For at få en mere luftig dej tilsættes en spsk. bagepulver til blandingen med mel.
Det bliver nemmere at få kagerne ud af formene, hvis der bruges papirforme i muffinsformene.