Sarah Bernhardt med hvid trøffel 24
Disse lækre kager med hvid chokolade laves bedst med forberedelse dagen før.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 24 stk.
- 2,50 dl Piskefløde
- 0,50 Vaniljestang
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Bring fløden i kog med vaniljekorn. Tag gryden af varmen, tilsæt finthakket chokolade og rør til det er helt smeltet. Sæt fløden på køl til næste dag.
-
Sæt 24 små kransekager på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. Bag kagerne ved 180°C i 8-10 minutter.
-
Pisk fløden forsigtig til en luftig creme og tilsæt bær. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt den i små toppe på kagerne. Sæt kagerne i fryseren til cremen er frossen.
-
Hak den hvide chokolade fint. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad. Tag skålen af og rør resten af chokoladen i. Rør til det er helt smeltet.
-
Overtræk kagerne med smeltet chokolade. Hold kagen ind over skålen med chokolade, hæld 1-2 spiseskefulde smeltet chokolade over mens kagen drejes, så den bliver overtrukket. Drys med glimmerkrymmel og sæt dem koldt til chokoladen er stivnet.
Tip
Kagerne kan laves i forvejen og opbevares på køl i en plastbøtte i ca. 1 uge. Kagerne kan også fryses uden chokoladeovertræk.