Sværhedsgrad
Arbejdstid
30 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
24 timer
Vurder denne opskrift

3 ud af 5 stjerner baseret på 2 anmeldelser

Sarah Bernhardt med hvid trøffel 24

Disse lækre kager med hvid chokolade laves bedst med forberedelse dagen før.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 24 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Bring fløden i kog med vaniljekorn. Tag gryden af varmen, tilsæt finthakket chokolade og rør til det er helt smeltet. Sæt fløden på køl til næste dag.
  2. Sæt 24 små kransekager på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. Bag kagerne ved 180°C i 8-10 minutter.
  3. Pisk fløden forsigtig til en luftig creme og tilsæt bær. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt den i små toppe på kagerne. Sæt kagerne i fryseren til cremen er frossen.
  4. Hak den hvide chokolade fint. Smelt halvdelen af chokoladen over vandbad. Tag skålen af og rør resten af chokoladen i. Rør til det er helt smeltet.
  5. Overtræk kagerne med smeltet chokolade. Hold kagen ind over skålen med chokolade, hæld 1-2 spiseskefulde smeltet chokolade over mens kagen drejes, så den bliver overtrukket. Drys med glimmerkrymmel og sæt dem koldt til chokoladen er stivnet.

Tip

Kagerne kan laves i forvejen og opbevares på køl i en plastbøtte i ca. 1 uge. Kagerne kan også fryses uden chokoladeovertræk.

Produkter i opskriften