Sarah Bernhardt kager med marcipan 40
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 2,50 dl Piskefløde
Sådan gør du
Hold skærmen tændt
-
Fløden bringes i kog, og 150 g hakket chokolade røres i. Choko-fløden sættes på køl natten over.
-
Rul små 1 cm kugler af marcipanen. Kuglerne lægges på en bageplade med bagepapir, og derefter lægges endnu et stykke bagepapir over. Kuglerne presses flade, så de ligner småkager. Fjern derefter bagepapir.
-
Marcipankagerne bages ca. 10 minutter ved 150°C, til de er gyldne. Kagerne sættes derefter til afkøling.
-
Choko-fløden piskes til flødeskumskonsistens, og små toppe sprøjtes på marcipankagerne. Kagerne sættes på frost. Når kagerne er frosne, dyppes de i smeltet mørk chokolade.
Tip
Sarah Bernard kagerne kan opbevares på frost i ca. 1 måned.