Sværhedsgrad
Arbejdstid
20 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
14,5 timer
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Sarah Bernhardt kager med marcipan 40

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 40 stk.

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Fløden bringes i kog, og 150 g hakket chokolade røres i. Choko-fløden sættes på køl natten over.
  2. Rul små 1 cm kugler af marcipanen. Kuglerne lægges på en bageplade med bagepapir, og derefter lægges endnu et stykke bagepapir over. Kuglerne presses flade, så de ligner småkager. Fjern derefter bagepapir.
  3. Marcipankagerne bages ca. 10 minutter ved 150°C, til de er gyldne. Kagerne sættes derefter til afkøling.
  4. Choko-fløden piskes til flødeskumskonsistens, og små toppe sprøjtes på marcipankagerne. Kagerne sættes på frost. Når kagerne er frosne, dyppes de i smeltet mørk chokolade.

Tip

Sarah Bernard kagerne kan opbevares på frost i ca. 1 måned.

Produkter i opskriften