Sværhedsgrad
Arbejdstid
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
Vurder denne opskrift

5 ud af 5 stjerner baseret på 1 anmeldelse

Fastelavnsbolle med revet marsipan og krem 10

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

  • Bolledeig

  • 450 g Hvetemel
  • 25 g fersk Gær (kan bruke 1/2 pakke tørrgjær)
  • 75 g Sukker
  • 100 g
  • 1 tsk Kardemomme
  • 0,50 tsk Salt
  • 1
  • 2,50 dl hel Mælk
  • 75 g romtemperert
  • Krem

  • 3 dl kald
  • 2 spsk Sukker
  • 1 spsk Vaniljesukker
  • 1 skivede Mandler
  • 1 til dryss Flormelis

Sådan gør du

Hold skærmen tændt

Produkter i opskriften