Brown & Sweet med afbagt kransekage 144 stk.
En lækker Brown & Sweet med rester af afbagt kransekage.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 144 stk.
- 1.080 g Margarine
- 1.020 g Sukker
- 1.080 g Pasteuriserede æg
- 620 g Hvedemel
- 150 g Kakao
- 300 g Vand
- 800 g Afbagt kransekage
-
Topping
-
Nødder eller mandler
Sådan gør du
Alle ingredienserne kommes i kedlen, hvor der røres ved højeste hastighed i 8 min. Bemærk at alle ingredienserne skal være tempereret ved ca. 20º C.
I den færdigrørte masse iblandes ca. 800 g afbagt kransekagespild, f.eks. endestykker eller kransekage, som ikke længere kan sælges i butikken. Kransekagen skal inden iblanding skæres i mindre stykker.
Fordeles i 2 kantplader og stryges glat.
Bages ved ca. 180º C i ca. 35 min.
Efter afkøling dekoreres med mørk chokoladetrøffel og pynt fx nødder eller mandler.
Skæres i stykker på 4,5 x 7 cm.