Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Smør-linsedej (grundopskrift):

  • 2.100 g Smør-linsedej til Cafetærter
  • Chokolade mazarinmasse:

  • 125 g Kakaopasta (50 g kakaopulver og 75 g kogende vand)
  • 875 g Sukker
  • 1.000 g Smør ell. margarine
  • 625 g Chokolade chunks
  • 1.000 g Pasteuriserede æg
  • 250 g Hvedemel
  • Passionsmousse:

  • 20 g (10 bl.) Husblas
  • 1.500 g Passionspuré
  • 1.500 g Hvid chokolade
  • 1.500 g Piskefløde
  • Marcipanbånd:

  • 1000 g ODENSE Overtræksmarcipan i ønsket farve

Sådan gør du

Smør-linsedej:
Se grundopskrift

Kakaopasta:
Ingredienserne blandes sammen til en tyk kakaopasta.

Chokolade mazarinmasse:
Ingredienser røres sammen som alm. mazarinmasse.

Tærteforme Ø17 cm fores med smør-linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
Chokolade mazarinmasse fordeles i formene. Bunden bages ved 190 grader i 28-30 min. og afkøles.

Tærterne vendes ud af formen og med en kagering på Ø 16 cm, stikkes tærterne ud.

Passionsmousse:
Husblas sættes i blød i koldt vand.

Passionspuré koges op og hældes over hvid chokolade sammen med den blødgjorte husblas. Det piskes til en ensartet creme. Cremen køles ned til ca. 40 garder.

Pisk fløden til let skum og vend den i cremen.

Passionsmoussen fordeles på bundene og tærterne sættes på frost.

 

Neutral gelé smøres på tærten, og et bånd af overtræksmarcipan sættes om kagen, rullet ned på 2,5 mm, 4 cm i højden og ca. 50 cm lang.

Kan dekoreres som foto - se video - eller pynt efter eget ønske og fantasi.

 

Relateret video

Chokoladedråbe