Marcipanæg - det klassiske 40 stk.
Det klassiske marcipan æg går man aldrig fejl af.
Her har vi brugt ODENSE Marcipan uden tilsat sukker som indeholder 60% mandler. Marcipan uden tilsat sukker har et naturlig indhold af sukker, og indeholder sødestoffer (Erythritol og Sucralose), som kan være et godt alternativ til sukker. Men du kan også sagtens bruge ODENSE Mandelråmasse Valencia.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 300 g Mørk chokolade
- 40 stk. Afhindet Mandler
Sådan gør du
Marcipanstykker på ca. 24 g pr. stk. rulles i mellem æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn. inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret mørk chokolade.
Pynt hvert æg med en mandel.
Tip
Marcipanægget kan sættes med langsiden på æggedypperen, sådan at mandlen kan sættes på siden af ægget.
Brug evt. også ODENSE Mandelråmasse Valencia eller ODENSE Økologisk Mandelråmasse til dette klassiske påskeæg.