Bar' Hasselnødder 105 stk.
LÆKRE SNACKBARER
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 105 stk.
- 1.100 g Mørdej
-
Hasselnød Cookiemasse
-
530 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
- 400 g Tranebær
- 960 g Sukker
- 640 g Æggehvider
- 48 g Bagepulver
- 16 g Vaniljesukker
-
Chokoladeovertræk
-
1.500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
- 250 g Olie
-
250 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
-
Pynt
-
525 g ODENSE Karameltrøffel - 5 kg
Sådan gør du
HASSELNØD COOKIEMASSE:
Sukker og Bitter 00 blandes godt sammen. Æggehviderne tilsættes lidt ad gangen. Derefter tilsættes de hakkede hasselnødder og tranebær, og resten af ingredienserne tilsættes. Det hele blandes godt sammen.
CHOKOLADEOVERTRÆK:
Chokoladen smeltes. Olie og hasselnødder tilsættes, og massen er klar til brug.
SAMLING:
Kantbakken fores med mørdej, ca. 1100 g. Derefter hældes marcipan cookiemassen oven på mørdejen og bages ved 180° C i 35-40 min. Når bunden er bagt, sættes den på frost. Den tages ud fra frost og skæres i
3 x 8 cm barer, som overtrækkes med chokoladeovertræk, og pyntes af med en lille top af karameltrøffel.