Ingredienser

Opskrift er beregnet til 50 stk.

Sådan gør du

Dejen røres sammen på røremaskine med dejkrog på laveste hastighed. Så kort tid som muligt, så den kun lige er æltet sammen. Kan med fordel æltes helt færdig på bordet med hænderne.
Dejen pakkes ind i film/plastic og hviler på køl i 15 min.

Dejen rulles ned på 3 mm tykkelse og stikkes ud med glat udstikker nr. 8 (Ø6 cm) og lægges på bageplade med bagepapir. Bages ved 2000 C i 6-8 min. og afkøles.

Edderkopper:
ODENSE Trøffel fyldes i sprøjtepose med stjernetyl nr. 8. Sprøjt en ring på halvdelen af bundene til edderkopper, ca. 10 g pr. bund. Fyld midten med frugtfyldning/marmelade.

Rul sort overtræksmarcipan ud i tynde pølser til ben (kan erstattes af lakridssnørebånd) og læg dem på bundene med trøffel INDEN låget lægges på.

Læg låg på hver kage og sprøjt en lille smule trøffel på, så marcipanen kan sidde fast. Rul sort overtræksmarcipan ned på 2 mm tykkelse og stik en skive ud og læg på hver kage.

Rul orange overtræksmarcipan ned på 2 mm og stik ud med den mindste udstikker eller en glat tyl til øjne. Læg øjnene på. Smelt mørk chokolade og sprøjt på de orange øjne som pupiller.

Græskar:
ODENSE Trøffel fyldes i sprøjtepose med stjernetyl nr. 8. Sprøjt en ring på halvdelen af bundene til græskar, ca. 10 g pr. bund. Fyld midten med frugtfyldning/marmelade.

Læg låg på hver kage og sprøjt en lille smule trøffel på, så marcipanen kan sidde fast. 
Rul orange overtræksmarcipan ned på 2 mm tykkelse og stik en skive ud og læg på hver kage.

Præg de karakteristiske striber i græskarrene med en modellerpind eller bagsiden af en lille kniv. 
Smelt mørk chokolade og dekorer græskarkagerne.

Mumier:
ODENSE Trøffel fyldes i sprøjtepose med stjernetyl nr. 8. Sprøjt en ring på halvdelen af bundene til græskar, ca. 10 g pr. bund. Fyld midten med frugtfyldning/marmelade.

Læg låg på hver kage og sprøjt en lille smule trøffel på, så marcipanen kan sidde fast. Rul neutral overtræksmarcipan ned på 2 mm tykkelse og stik en skive ud og læg på hver kage.

Smelt hvid chokolade og sprøjt striber over kagerne. Lav øjne med mørk chokolade.

Tip

Kagerne kan holde sig uden for køl i 3 dage.
Hvis de opbevares på køl, bør de pakkes i lufttæt emballage.
Kagebundene kan fryses ubagt og bages før brug.
De færdige kager egner sig ikke til frost, da de vil blive bløde.

Ønsket frugtfyldning eller marmelade kan anvendes som fyld i kiksene.