Sværhedsgrad
Arbejdstid
15 minutter
Samlet tid
(inkl. evt. køl, frost og bagetid)
25 minutter
Vurder denne opskrift

4 ud af 5 stjerner baseret på 5 anmeldelser

Sprøde marcipanchips med salt og krydderurter 8

Mangler du inspiration til en lækker snack? Prøv vores opskrift på sprøde marcipanchips med salt og krydderurter. Top med fx frisk basilikum, rosmarin, timian og flagesalt.

Ingredienser

Opskrift er beregnet til 8 personer

Sådan gør du

Hold skærmen tændt
  1. Skær marcipanen i tynde skiver, ca. 2 mm.
  2. Læg marcipanskiverne på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag marcipanchipsene ved 180 grader i ca. 8-10 min. indtil de er gyldne. Husk at holde øje med dem under bagning. Lad de bagte marcipanchips køle af efter bagning i ca. 5 min.
  4. Du kan nu pensle de sprøde marcipanchips med en smagsneutral olie (f.eks. raps- eller solsikkeolie).
  5. Drys groft flagesalt på alle marcipanchips og fordel derefter krydderurter på de sprøde snacks.

Tip

Læg marcipanen i fryseren i ca. 1 time og lad den tø i ca. 5 min. før brug. Så er den nemmere at skære i tynde skiver.

Find flere opskrifter på småkager og cookies lige her. 

Relateret video

Marcipanchips med krydderurter

Lignende opskrifter

Produkter i opskriften